Inter-Style

Inter-Style on toiminut vuodesta 1985, jolloin se alkoi valmistaa laadukkaita työvaatteita palvelu- ja hoitoaloille omalla "Inter-Style"- tuotemerkillä. Toimipisteemme sijaitsee Lahdessa, Lahdenkatu 47, 15140 Lahti, jossa on katutasossa myymälä ja myös verkkokaupan varasto, josta lähetykset lähetetään asiakkaille. 

Valmistamme edelleen tuotteita Inter-Style - merkillä ja sen lisäksi myymme toisten valmistajien valmistamia, työvaatteeksi suunniteltuja tai sopivia vaatteita. 

Työ- ja turvakenkiä tuomme maahan useilta saksalaisilta työ- ja turvakenkä valmistajilta, tuotemerkkeinä mm. Abeba, AWC ja Schürr. Valmistajat ovat erikoistuneet palvelu- ja kevyen teollisuuden työ- ja turvakenkiin, jotka on luokiteltu EU - standardien mukaan. Nettisivuillamme on jokaisen kengän kohdalla merkitty, mitkä vaatimukset ko. kenkä täyttää. 

Työ- ja turvakenkä EU - standardin merkinnät ja vaatimukset on esitelty kategoriassa "Työ-, Suoja-, Turvakenkien vaatimukset". 

Verkkokaupastamme niin yksityiset kuin yritykset voivat tilata tuotteita suoraan. 

Yrityksille, kunnille ja yhteisöille teemme mielellämme tarjouksen tuotteistamme. 

Voimme tarjota yrityksille myös räätälöidyt kokonaisuudet vaatetuksesta perusmallistomme pohjalta kun olette hankkimassa yhtenäiset, oman imagonne mukaiset työvaatteet henkilökunnallenne. 

Ystävällisesti pyytäkää tarjousta asiakaspalvelustamme. 

Olemme iloisia jos saamme palvella teitä vaate- ja kenkäasioissa!

*** Sivustoamme päivitetään ja tuotteita lisätään päivittäin! Jos et löydä jotain, jonka olettaisit kaupastamme löytyvän, ota yhteyttä asiakastuki@inter-style.fi ***